OVER SO ECO

OVER HET MERK

SO ECO - The face of responsible beauty

So Eco is een reeks van “PETA goedgekeurde Cruelty Free & Vegan” producten, met een unieke nadruk op componenten die op een ethisch verantwoorde manier worden ingekocht.

De problemen die worden veroorzaakt door plastic verpakkingen komen steeds meer aan bod in de media, waarbij de nadruk wordt gelegd op bedrijven om de afvalvermindering aan te pakken en rekening te houden met de milieugerelateerde afval die ontstaat. We doen dit al sinds 2012!

Onze aanpak omvat eco-gerichte principes die zorgen voor een lagere impact op het milieu door middel van verantwoord ingekochte producten & verpakkingen.

Ons assortiment omvat: Make-up kwasten, bad- en spa producten en haarborstels.

Tree Nation

We zijn er trots op dat we een officiële partner van Tree Nation zijn, die een boom plant voor elke 100 verkochte producten! Dit helpt niet alleen de ontbossing tegen te gaan, maar stimuleert ook de biodiversiteit in een omgeving die sterk is beïnvloed door houtkap.

De samenwerking met Tree Nation stelt ons ook in staat om de lokale gemeenschappen te ondersteunen en tegelijkertijd CO² te compenseren.

Voor meer informatie: www.tree-nation.com/forest/soeco

© www.so-eco.nl | B2Beauty